Romana | English
Centrul Bali Spa Orientare
Rezervari Servicii si Tarife

Dieta si Meniuri

Pentru schimbarea metabolismului este nevoie de o dieta foarte stricta, care include fructe, ceaiuri de plante si supe de legume si nu depaseste cateva sute de calorii pe zi. Aceasta va duce la folosirea rezervelor organismului, cu consumul grasimilor si a toxinelor, ceea ce va realiza atat o curatare cat si o pierdere a excesului de greutate, cu recastigarea increderii in sine a persoanei supusa dietei. Acelora care nu pot tine dieta stricta de post li se vor recomanda un regim ovolactovegetarian sau un regim hipocaloric – Dieta “J” (joy) – care include si carne slaba (peste, pui, vitel). Toate regimurile vor avea la baza produse naturale, ecologice si de cea mai buna calitate.

  • Dieta de post;
  • Dieta ovolactovegetariana;
  • Dieta hipocalorica (Dieta “J” – joy);
  • Consultatie de nutritie;
  • Conferinta despre principiile alimentatiei sanatoase.
   

Dieta si Meniuri Servicii Medicale Frumusete Relaxare Recuperare Sport si Fitness Antiaging Turism

Daca va este greu sa alegeti, Bali Spa va ofera pachete deja configurate de slabire, wellness si relaxare, pentru toate situatiile.

Pachetul de Servicii nr.1 - DREAM - Slabire sanatoasa Pachetul de Servicii nr.2 - EGO - Rasfat si frumusete Pachetul de Servicii nr.3 - DUO - Relaxare pentru doi Pachetul de Servicii nr.4 - ESCAPE - Evadezi la liniste Pachetul de Servicii nr.5 - V-S-D - Un altfel de weekend Pachetul de Servicii nr.6 - RECOVER - Recupereaza rapid Pachetul de Servicii nr.7 - FOREVER YOUNG - Mereu tanar Pachetul de Servicii nr.8 - TEAM UP - Teambuilding sanatos
Armonia interioara este locul unde se afla adevarata frumusete.

Armonia interioara este locul unde se afla adevarata frumusete. Medicina poate doar sa ajute ca frumusetea sa straluceasca dar numai dupa ce tu ai hotarat ca vrei sa o aduci la lumina.


Proestetica Sana - Bali Spa membra a
memberOf.gif
fisman_logo.jpg  PESTE CU AVOCADO la Bali Spa - specialitatea bucatarului
Se taie fructul de avocado in doua, longitudinal, se indeparteaza samburele, se scoate miezul cu o linguita, intr-un castron. Atentie, nu atuncati cojile!!! Separat, se scurge tonul, se amesteca cu putina zeama de lamaie, cu sare si piper.Puneti tonul preparat peste miezul de avocado si amestecati pana obtineti o pasta. Apoi, umpleti cojile de avocado cu pasta rezultata.
Se tin la frigider pana se racesc!
Oferte Sarbatori
Articole presa Cartea de oaspeti Galerie foto / video Chirurgia obezitatii Testeaza-te Clinica medicala Proestetica
Copyright © 2008 Proestetica. Toate drepturile sunt rezervate.